top of page

Renovaties Lechtal 2023

Vorige maand trok een gemotiveerd team van vrijwilligers naar het Lechtal om er enkele logementen onder handen te nemen!

 

Elk jaar krijgen onze winter- en zomergroepen de kans om hun mening te geven over hoe hun reis verlopen is, en op welk vlak we ons kunnen verbeteren.

Het is niet alleen leuk voor een groep om hun ervaring te delen, maar voor JEKA is het ook een unieke kans om te weten te komen waar de pijnpunten in onze organisatie zitten.


Feedback krijgen is natuurlijk enkel handig als er effectief iets mee gedaan wordt, en dus trok onze werkploeg in oktober naar het Lechtal voor een eerste opknapbeurt van onze logementen.


De ploeg bestond uit een combinatie van medewerkers uit Asse, en een groot deel gemotiveerde vrijwilligers. We zeggen het vaak, maar niet vaak genoeg: onze vrijwilligers zijn goud waard!


De ene is heel goed in het verven van muren, de ander heel handig op vlak van schrijnwerkerij, en er zijn er ook heel veel die polyvalent ingezet kunnen worden voor allerhande klusjes.


Welke werken stonden op de planning? Enkele muren kregen een nieuwe laag verf, de trap in bepaalde logementen werd afgeschuurd, sommige waterleidingen werden gecontroleerd, er werden wandtegels geplaatst in de douches, en in meerdere kamers werd een nieuwe vloer gelegd.


Tien dagen lang werd er hard doorgewerkt door het hele team om er voor te zorgen dat onze eerste groepen kunnen toekomen voor een skivakantie in een vernieuwd en proper logement!Al dat harde werk leverde een resultaat op waar ieder lid van de werkploeg meer dan fier op mag zijn!
Tijdens deze werkweek was er ook een jarige bij het werkteam!

Leo mocht zijn verjaardag vieren in het Lechtal, en daar hoorde natuurlijk ook taart bij! Nogmaals gefeliciteerd, Leo!Zo'n hoeveelheid inspanning, vraagt uiteraard ook een portie ontspanning.

Volgens ons niet meer dan terecht, santé!


Blijf je graag op de hoogte van volgende renovatiewerken

of ander nieuws van achter de schermen? Volg ons dan op Facebook en Instagram, of kom gewoon zelf een kijkje nemen tijdens een winter- of zomerreis naar één van onze bestemmingen!

243 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page