top of page

Ontdek onze nieuwe laagseizoenbrochure!

Ook buiten onze sneeuwklassen en zomerkampen organiseren wij reizen op maat van onze groepen. Trek er op uit met je klas en maak onvergetelijke herinneringen!


Lechtal - Oostenrijk

Om geïnteresseerde scholen wat meer uitleg te geven, en te helpen bij het organiseren van zo'n buitenlandse reis, hebben we een nieuwe brochure opgesteld.


Daarin vinden ze enkele populaire bestemmingen waar groepen een prachtige tijd kunnen beleven, of ze nu reizen in de lente, de herfst of in de zomer!


We kozen standaard voor zelfkook-bestemmingen, enerzijds om de prijs zo laag mogelijk te houden, anderzijds omdat veel groepen een zelfkook bestemming verkiezen.De groepen kunnen in de brochure al meer uitleg vinden over de bestemmingen Oostenrijk, Spanje, Tsjechië, en Hongarije. Willen ze graag op reis naar een andere bestemming? Dat kan ook! Dan werken we een offerte uit op maat van de groep.


Behalve het feit dat de groepen reizen buiten onze hoogseizoenen, bieden we hen wel dezelfde JEKA-formule waar jaarlijks duizenden reizigers van genieten:
  • Transport heen en terug met de bus Tijdens laagseizoen-reizen blijft de bus ter plaatse gedurende de hele reis, en kan deze gebruikt worden voor lokale transporten. De eerste 200km zijn inbegrepen in de prijs, alle extra verplaatsingen worden achteraf gefactureerd aan de groep.

  • Logement Een JEKA-groepshuis waar de groep alleen verblijft. De huizen zijn groot genoeg voor de hele groep, en beschikken over slaapzalen met stapelbedden, een ruime eetzaal, keuken en sanitaire voorzieningen

  • Maaltijden Vanaf het moment van aankomst tot het moment van vertrek, voorziet JEKA 3 maaltijden per dag, namelijk 2 broodmaaltijden en 1 warme maaltijd per dag, volgens een standaard menu. De groepen staan zelf in voor het klaarmaken van deze maaltijden, JEKA levert enkel de ingrediënten. afhankelijk van de bestemming is de eerste maaltijd een avondmaal of een middagmaal. De laatste maaltijd op locatie is een avondmaal en een lunchpakket voor op de bus.

  • Annulatieverzekering Indien een groepslid niet meer mee kan op reis omwille van ziekte, een operatie, of een overlijden in de familie (tot de 2e graad) dan betaald de verzekering het reisgeld terug na afloop van de reis.

  • JEKA-service Tijdens de reis is er altijd een lid van het JEKA-team aanwezig. Op die manier kan de groep altijd lokaal contact opnemen in geval van nood, bij vragen, of om meer info te krijgen over hun activiteitenprogramma.
Naast het standaardpakket zoals hierboven beschreven, kunnen de groepen net als in de zomer kiezen uit een heel assortiment aan activiteiten. Afhankelijk van het weer en het seizoen zullen sommige activiteiten misschien onbeschikbaar zijn maar hoe dan ook kan er in elke bestemming zeker een topprogramma samengesteld worden.


Hierbij een overzicht van enkele populaire activiteiten in onze standaard bestemmingen, die mogelijk zijn in het laagseizoen:

Oostenrijk

Berghut overnachting

Rodelen

Fietstocht

Touwenparcours

Ehrenberg museum

Spanje

Tsjechië

Hongarije

Kom alles te weten over de opties voor een reis in het laagseizoen in onze digitale brochure. Heb je vragen, of bespreek je graag de mogelijkheden? Neem dan snel contact op ons team via info@jeka.be!LAAGSEIZOEN BROCHURE 2024
.pdf
Download PDF • 6.37MB

79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page