top of page

Beleef het EK van op de eerste rij!

Of verken de prachtige Eifel-streek tijdens een andere periode van de zomer!


Ontdek de betoverende Eifel-regio in Duitsland en laat je verrassen door de overweldigende natuur, serene rust en de mogelijkheid tot avontuurlijke activiteiten!

 

Je verblijft in Landhaus Hohenfried, een accommodatie die perfect is afgestemd op groepen tot 60 personen. Het hele huis is ontworpen met groepen in gedachten, met ruime slaapkamers voor 1, 4, 6 of 8 personen, voldoende douches en toiletten, en een goed uitgeruste keuken waar groepen zelf hun maaltijden kunnen bereiden.Voor ontspanning biedt de accommodatie verschillende mogelijkheden, zoals een spannend tafelvoetbal- of pingpongtoernooi, een gezellige filmavond of het samenstellen van een boeiende quiz.

In de weelderige tuin en de omringende bossen kun je genieten van een barbecue, een potje voetbal op het grasveld of ultieme ontspanning in de jacuzzi op het terras.


De Eifel-regio zelf biedt een gevarieerd scala aan activiteiten, zowel in de natuur, in de stad als op het water!Ontdek de bruisende stad Keulen, waar je de imposante Dom kunt bezichtigen, deel kunt nemen aan een City Escape Game of simpelweg de stad op eigen gelegenheid kunt verkennen.Voor de avontuurlijke zielen onder jullie is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een opwindend potje paintball.


Het Heimbach-reservoir biedt dan weer de ideale gelegenheid voor een kano-avontuur of een verfrissende duik in het water!

Kortom, deze regio heeft voor elk wat wils, of je nu reist met groepen jonge kinderen of volwassenen! 

Als je tijdens de eerste periode van de zomer bij ons verblijft, dompel je dan volledig onder in de sfeer van het Europees Kampioenschap voetbal dat plaatsvindt in Duitsland!

Stream de wedstrijden van het EK op het grote scherm in jullie accommodatie of ga naar Düsseldorf om de atmosfeer te proeven tijdens de kwartfinale die daar op 6 juli wordt gespeeld!

Mail snel naar info@jeka.be of titiaan@jeka.be en leg je reis naar de Eifel regio vast!

Beschikbare periodes

1 tot 8 juli 2024

15 tot 22 juli 2024

22 tot 29 juli 2024

29 juli tot 5 augustus

Aantal personen

Standaard pakket

Eigen vervoer

Enkel logement

20-29

€536/persoon

€405/persoon

30-39

€424/persoon

€270/persoon

40-49

€398/persoon

€368/persoon

€203/persoon

50-59

€365/persoon

€335/persoon

€162/persoon

60

€342/persoon

€312/persoon

€135/persoon

*Het standaardpakket omvat: transport met de bus, logement, 3 maaltijden per dag, annulatieverzekering, en JEKA-ondersteuning.28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page