top of page

De Tsjechische Karst is een adembenemende regio gelegen in het zuidwesten van Tsjechië. Het staat bekend om zijn indrukwekkende kalkstenen landschappen, ondergrondse grotten en natuurlijke schoonheid. Het gebied is rijk aan karstformaties, zoals spectaculaire kliffen, diepe kloven en mysterieuze grotten.

Een van de meest opvallende attracties van de Tsjechische Karst is het nationaal park Český Kras. Hier kunnen bezoekers genieten van prachtige wandel- en fietsroutes, die hen door betoverende bossen, weiden en karstplateaus leiden. Het hoogtepunt is de beroemde Macocha-kloof, met zijn imposante rotsen en een ondergrondse rivier.

Voor avontuurlijke reizigers biedt de Tsjechische Karst een uitgebreid netwerk van grotten om te verkennen. De bekendste daarvan is de Punkva-grot, waar je kunt varen op een ondergrondse rivier en betoverd zult worden door stalactieten en stalagmieten.

De Tsjechische Karst is een paradijs voor natuurliefhebbers en speleologen, met zijn unieke landschappen en verborgen schatten. Het is een plek die je meeneemt op een onvergetelijke reis door de ondergrondse wereld van Tsjechië.

ZOMERKAMPEN

Tsjechië - Karst

€561/persoon

Periodes van 11 dagen tussen 1 juli en 31 augustus

Bedankt! We nemen spoedig contact met je op

START NU JE VOLGEND AVONTUUR

bottom of page