top of page

Het Montseny-park, gelegen op korte afstand van Barcelona, is een ware oase van natuurlijke pracht en rust. Dit prachtige natuurgebied in Spanje, dat ook is uitgeroepen tot biosfeerreservaat door UNESCO, biedt adembenemende landschappen en een ongerepte flora en fauna.

Het Montseny-gebergte rijst majestueus op en nodigt wandelaars en natuurliefhebbers uit om zijn vele paden en routes te verkennen. Tijdens je tocht word je beloond met panoramische uitzichten op beboste valleien, kristalheldere beekjes en weelderige groene heuvels.

Het park herbergt een verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder herten, wilde zwijnen en roofvogels. Daarnaast kun je ook kennismaken met de lokale flora, zoals mediterrane eiken, beuken en dennenbomen.

Het Montseny-park is een ideale ontsnapping aan de drukte van de stad. Of je nu op zoek bent naar rust, avontuur of gewoon wilt genieten van de prachtige natuur, dit park biedt een harmonieuze omgeving waar je kunt ontspannen en jezelf kunt verbinden met de natuurlijke schoonheid van Spanje.

ZOMERKAMPEN

Spanje - Catalonië

€603/persoon

Periodes van 11 dagen tussen 28 juni en 24 augustus

Bedankt! We nemen spoedig contact met je op

START NU JE VOLGEND AVONTUUR

bottom of page