top of page

Ustka, gelegen aan de prachtige Baltische kust van Polen, is een betoverende kustregio die bezoekers verrukt met zijn natuurlijke schoonheid en charmante sfeer. Met zijn uitgestrekte zandstranden, glinsterende Oostzee en schilderachtige duinlandschappen is Ustka een ideale bestemming voor liefhebbers van zon, zee en ontspanning.

De kustlijn nodigt uit tot lange wandelingen langs het strand, waarbij je kunt genieten van de verkwikkende zeelucht en het kalmerende geluid van de golven. Watersportliefhebbers vinden hier ook volop mogelijkheden, zoals zeilen, windsurfen en kajakken.

Naast de natuurlijke pracht biedt de regio ook een rijke geschiedenis en cultuur. Bezoekers kunnen de historische vuurtoren verkennen, slenteren door de schilderachtige oude stad en genieten van de lokale keuken met verse visgerechten. Een bezoek aan Slupsk of het Slowinski National Park zijn zeker niet te missen!

Ustka is een heerlijke kustbestemming die een perfecte mix biedt van ontspanning, avontuur en culturele ontdekkingen. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en kunt genieten van de rust en sereniteit van de Baltische kust.

ZOMERKAMPEN

Polen - Baltische zee

vanaf €700/persoon

Periodes op aanvraag

Bedankt! We nemen spoedig contact met je op

START NU JE VOLGEND AVONTUUR

bottom of page