top of page


Het Lechtal is een prachtige regio gelegen in het westen van Oostenrijk. Met zijn schilderachtige landschappen en betoverende bergdorpen trekt het jaarlijks talloze natuurliefhebbers en avonturiers aan. Het gebied wordt doorkruist door de majestueuze rivier de Lech, die bekend staat om zijn heldere water en natuurlijke schoonheid.

In het Lechtal kunnen bezoekers genieten van een scala aan buitenactiviteiten. Wandelen en fietsen door de adembenemende bergen en valleien is een populaire keuze, waarbij je wordt beloond met panoramische uitzichten op elke hoek. In de wintermaanden verandert het Lechtal in een waar paradijs voor wintersportliefhebbers, met uitgestrekte skigebieden en goed geprepareerde pistes.

Daarnaast is het Lechtal ook een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Het gebied herbergt een rijke flora en fauna, waaronder zeldzame alpenbloemen en diverse diersoorten. Het behoud van de natuur staat hoog in het vaandel, waardoor het Lechtal een ongerepte en authentieke charme behoudt.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, het Lechtal biedt voor elk wat wils. Het is een plek die je hart zal veroveren en je ziel zal voeden met onvergetelijke ervaringen.

ZOMERKAMPEN

Oostenrijk - Lechtal

€499/persoon

Periodes van 11 dagen tussen 29 juni en 31 augustus

Bedankt! We nemen spoedig contact met je op

START NU JE VOLGEND AVONTUUR

bottom of page