top of page

Istrië is een ware parel aan de Adriatische kust. Met zijn historische steden, adembenemende natuur en kristalhelder water trekt het jaarlijks vele bezoekers.

Pula is een stad doordrenkt van geschiedenis, met zijn indrukwekkende Romeinse amfitheater, dat dienst doet als decor voor concerten en evenementen. Slenter door de smalle straatjes en ontdek historische overblijfselen die getuigen van een rijk verleden.

Rovinj is een charmante kustplaats met een schilderachtige oude stad die oprijst boven de azuurblauwe zee. Verken de geplaveide straatjes, bewonder de kleurrijke huizen en geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de klokkentoren.

Fazana is een pittoresk vissersdorpje dat bekend staat om zijn heerlijke verse visgerechten en prachtige stranden. Maak een boottocht naar de nabijgelegen Brijuni-eilanden, een nationaal park met ongerepte natuur en archeologische vindplaatsen.

De regio Pula, Rovinj en Fazana biedt een perfecte mix van cultuur, natuur en gastronomie. Of je nu wilt genieten van de historische bezienswaardigheden, ontspannen op de stranden of de lokale keuken wilt proeven, deze regio zal je betoveren met zijn schoonheid en gastvrijheid.

ZOMERKAMPEN

Kroatië - Istrië

vanaf €750/persoon

Periodes op aanvraag

Bedankt! We nemen spoedig contact met je op

START NU JE VOLGEND AVONTUUR

bottom of page