top of page

De Donaubocht in Hongarije, vlak bij Boedapest, is een adembenemende regio die je meeneemt op een reis door de geschiedenis en natuurlijke schoonheid. Langs de kronkelende rivier de Donau kun je genieten van pittoreske landschappen, charmante dorpjes en indrukwekkende kastelen.

Een van de hoogtepunten van de Donaubocht is de historische stad Visegrád, met zijn imposante middeleeuwse kasteel dat uitkijkt over de Donau. Hier kun je je onderdompelen in het verleden terwijl je de overblijfselen van oude muren en torens verkent.

Een andere must-see in de regio is het schilderachtige stadje Szentendre, bekend om zijn artistieke sfeer, smalle geplaveide straatjes en kleurrijke huizen. Hier vind je talloze kunstgalerijen, musea en ambachtelijke winkels die de lokale cultuur en ambachten vieren.

Of je nu wilt genieten van historische bezienswaardigheden, culturele ervaringen of gewoon wilt ontspannen in een serene omgeving, de Donaubocht in Hongarije biedt een perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en cultureel erfgoed. Het is een bestemming die je zal betoveren en verrassen op elke hoek.

ZOMERKAMPEN

Hongarije - Donaubocht

€570/persoon

Periodes van 12 dagen tussen 1 juli en 26 augustus

Bedankt! We nemen spoedig contact met je op

START NU JE VOLGEND AVONTUUR

bottom of page