top of page

Het Balatonmeer in Hongarije is een paradijs voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, ontspanning en natuurlijke schoonheid. Met zijn uitgestrekte zandstranden, azuurblauw water en aangename mediterrane klimaat is deze regio een populaire bestemming.

Langs de zuidelijke kustlijn van het Balatonmeer zijn er talloze charmante stadjes en dorpen te vinden. Siófok is bijvoorbeeld bekend als de "hoofdstad van het Balatonmeer" en biedt levendige stranden, bruisend nachtleven en uitstekende watersportmogelijkheden.

In de buurt ligt het historische stadje Balatonfüred, waar je kunt genieten van elegante promenades, traditionele kuuroorden en een prachtig uitzicht op het meer. Hier kun je ook de beroemde Anna-bal, een jaarlijks cultureel evenement, bijwonen.

Naast ontspanning aan het water biedt de zuidelijke kant van het Balatonmeer ook mogelijkheden voor wandel- en fietstochten in het omliggende heuvellandschap, bezoeken aan wijngaarden en het ontdekken van historische bezienswaardigheden.

Of je nu wilt zwemmen, zonnebaden, culturele ervaringen wilt opdoen of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, de zuidelijke kant van het Balatonmeer biedt voor elk wat wils. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en kunt genieten van een ontspannen vakantie aan het grootste zoetwatermeer van Centraal-Europa.

ZOMERKAMPEN

Hongarije - Balaton

€599/persoon

Periodes van 12 dagen tussen 1 juli en 26 augustus

Bedankt! We nemen spoedig contact met je op

START NU JE VOLGEND AVONTUUR

bottom of page