top of page

De Vogezen is een betoverend gebergte gelegen in het oosten van Frankrijk. Met zijn schilderachtige landschappen, groene bossen en majestueuze bergen is het een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Het gebergte biedt een scala aan buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen en in de winter zelf skiën. Er zijn talloze wandelpaden die je leiden naar adembenemende uitzichtpunten en schilderachtige dorpjes. In de winter transformeert de Vogezen in een wintersportparadijs, met skigebieden die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Naast zijn natuurlijke schoonheid heeft de regio ook een rijke culturele geschiedenis. Historische kastelen, charmante dorpjes en traditionele vakwerkhuizen zijn kenmerkend voor het gebied. De lokale keuken is ook een hoogtepunt, met heerlijke gerechten zoals tarte flambée en Munsterkaas.

De Vogezen biedt een perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven en is een bestemming die je zal betoveren met zijn ongerepte schoonheid en rustieke charme.

ZOMERKAMPEN

Frankrijk - Vogezen

€398/persoon

Periodes van 8 dagen tussen 1 juli en 5 augustus 2024

Bedankt! We nemen spoedig contact met je op

START NU JE VOLGEND AVONTUUR

bottom of page