top of page

De Eifel is een prachtige streek gelegen in het westen van Duitsland. Met zijn adembenemende landschappen, historische charme en overvloed aan buitenactiviteiten is het de ideale plek voor een buitenlands kamp!

De Eifel staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en schilderachtige valleien. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het beroemde Nationaal Park Eifel biedt talloze wandelpaden die je leiden door weelderige bossen en langs glinsterende meren.

Voor avontuurlijke reizigers biedt de Eifel ook volop mogelijkheden. Fietsen, mountainbiken en kanoën behoren tot de populaire activiteiten in de regio. Er zijn talloze fietspaden en mountainbikeroutes die je meenemen door het prachtige landschap. Het verkennen van de kronkelende rivieren per kano is een geweldige manier om de Eifel vanuit een ander perspectief te ervaren.

Of je nu wilt genieten van de prachtige natuur, de rijke geschiedenis wilt ontdekken of op zoek bent naar avontuur, de Eifel heeft voor elk wat wils. Het is een bestemming die je zeker niet wilt missen tijdens een reis naar Duitsland.

ZOMERKAMPEN

Duitsland - Eifel

€398/persoon

Periodes van 8 dagen tussen 1 juli en 5 augustus 2024

Bedankt! We nemen spoedig contact met je op

START NU JE VOLGEND AVONTUUR

bottom of page