top of page

Nieuwe bestemming in de kijker : Denemarken

Bijgewerkt op: 9 nov. 2023

Ja, je leest het goed! Er werden nieuwe locaties werden toegevoegd aan het lijstje van onze JEKA-bestemmingen. Met trots stellen we ze graag aan je voor. De eerste in de rij is het JEKA-logement in Denemarken.


Jutland - Denemarken


Ons logement bevindt zich in Aulum, tussen Herning & Holstebro, in het Midden-Jutland van Denemarken. Het hoofdgebouw telt zo'n 54 slaapplaatsen verdeeld over 9 kamers, een zeer ruime eetzaal, een goed uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer met zetels en tafeltjes. Verder zijn er in het logement 3 grote sanitaire ruimtes voorzien met douches en toiletten.

groen stapelbed in slaapvertrek

goed uitgeruste industriële keuken

Op het kampterrein buiten vind je naast het grote (3ha) grasplein met bos 2 terrassen, een kampvuurplaats, een tipi en een heuse buitenslaapplaats met 4 shelters (2-3 pers) en een eethuisje.

Midden-Jutland is een droombestemming voor groepen met jongere leden. Het JEKA-logement ligt midden in het groen en biedt de bezoekers de mogelijkheid om zorgeloos te ravotten op het kampterrein.


Op aanvraag stellen we graag een pakket activiteiten voor je samen. Probeer zeker eens een aantal van onze teambuildingconcepten, maak kennis met de workshop outdoor cooking of ga voor boomklimmen, tokkelen, boogschieten, of mountainbiken.

Je kan er natuurlijk ook op uit trekken! Hop, de Scandinavische bossen in, ga op stadsbezoek naar Silkeborg (70km) of reis naar het strand in combinatie met een bezoek aan het jaarlijks zandsculpturenfestival in het vakantiedorp Søndervig (50km). Sis vi snart?105 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page