Ga naar de inhoud

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

meer
 

Transport Laagseizoen

Heen- en terugreis inbegrepen

  • Per bus : Deze reizen gaan standaard door per bus, waarbij de bus ter plaatse blijft. Ter plaatse is 200 km aan verplaatsingen inbegrepen in de prijs.
  • Per vliegtuig: Voor sommige bestemmingen kan men het vliegtuig nemen. Prijzen voor vliegtuigreizen steeds op aanvraag
  • Eigen vervoer : In de opgegeven prijs zijn de heen- en terugreis per bus inbegrepen. Hou hier rekening mee indien je zelf in eigen vervoer voorziet. Er wordt steeds een korting voorzien voor diegenen die zelf hun transport regelen.

Richtlijnen voor vliegtuigreizen

De transferts van en naar de luchthaven in België zijn volledig ten koste van de groep en worden niet door JEKA voorzien. 

Teneinde de brochureprijs te garanderen van de vliegtuigreizen dient elke groepsverantwoordelijke een volledige lijst van de deelnemers te bezorgen aan JEKA voor 15.01.2016 . Wijzigingen aan deze lijst kunnen onderworpen zijn aan een meerprijs. (vluchtgegevens in de brochure kunnen steeds worden gewijzigd door de vliegtuigmaatschappij).

De vliegtuigreizen in deze brochure refereren steeds naar de prijzen en vluchtplannen op het moment van publicatie.

De gepubliceerde periodes zijn onder voorbehoud van eventuele wijziging door de vliegtuigmaatschappij inzake vluchtroutes, uurroosters en de bestemde luchthaven. Indien wijzigingen zich voordoen zal JEKA onmiddellijk contact opnemen met de groep.

De prijsverhogingen inzake brandstof zijn afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij en worden in onze prijzen verrekend voor zover bekend op datum van publicatie. Tijdens het seizoen zijn dergelijke wijzigingen steeds mogelijk. 

Het volume van de bagage wordt opgelegd door de vliegtuigmaatschappij. Elke overschrijding zal een meerkost kennen.