Ga naar de inhoud

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

meer
 

Transport*

Heen- en terugreis inbegrepen

Per bus : Het merendeel van onze reizen is per bus. Vanaf 15 personen kan je zelf een opstapplaats bepalen. Kleinere groepen zullen vaak de bus delen om de beste prijs te kunnen garanderen. Voor groepen kleiner dan 15 personen kiezen we steeds een opstapplaats in de buurt van zowel het reistraject als de plaats van herkomst van de groep (vb. parking langs een autosnelweg of een treinstation).

Per vliegtuig: Voor sommige bestemmingen nemen we het vliegtuig. Prijzen voor vliegtuigreizen steeds op aanvraag

Eigen vervoer : In de opgegeven periodes zijn de heen- en terugreis per bus inbegrepen. Hou hier rekening mee indien jezelf in eigen vervoer voorziet. Er wordt steeds een korting voorzien voor diegenen die zelf hun transport, regelen.

 

Richtlijnen voor vliegtuigreizen

De transferts van en naar de luchthaven in België zijn volledig ten koste van de groep en worden niet door JEKA voorzien. 

Teneinde de brochureprijs te garanderen van de vliegtuigreizen dient elke groepsverantwoordelijke een volledige lijst van de deelnemers te bezorgen aan JEKA voor de opgegeven datum . Wijzigingen aan deze lijst kunnen onderworpen zijn aan een meerprijs. (vluchtgegevens in de brochure kunnen steeds worden gewijzigd door de vliegtuigmaatschappij).

De vliegtuigreizen in deze brochure refereren steeds naar de prijzen en vluchtplannen op het moment van publicatie.

De gepubliceerde periodes zijn onder voorbehoud van eventuele wijziging door de vliegtuigmaatschappij inzake vluchtroutes, uurroosters en de bestemde luchthaven. Indien wijzigingen zich voordoen zal JEKA onmiddellijk contact opnemen met de groep.

De prijsverhogingen inzake brandstof zijn afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij en worden in onze prijzen verrekend voor zover bekend op datum van bekendmaking. Tijdens het seizoen zijn dergelijke wijzigingen steeds mogelijk. 

Het volume van de bagage wordt opgelegd door de vliegtuigmaatschappij. Elke overschrijding zal een meerkost kennen.