Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Tsjechië - Praag

Pakket


Verblijfsduur
2 nachten (ter plaatse)

Transport
Bus (1 nachtrit)

Logement
Jeugdherberg

Maaltijden
Ontbijt

Met begeleiding JEKA
Nee

Inbegrepen

 
1 x Groepsmaaltijd 

Vrij programma.

In het voorbeeld is geen activiteitenprogramma inbegrepen, indien gewenst kan JEKA helpen met het in elkaar steken van een aangepast programma.

 

 
Dagen Vertrek Terugkeer Prijs p.p.
4
Naar keuze Naar keuze € 198

(*) De opgegeven prijs is indicatief, berekend op een welbepaald moment in de tijd en eigen aan de gemaakte keuzes, van de respectievelijke klant, op vlak van transport, logement, maaltijdregime en activiteitenprogramma.

 

Omgeving

Praag, de hoofdstad van Tsjechië, is de stad van de 1000 torens en een van de mooiste architecturale schatten van Europa. Van gotiek tot barok en van renaissance tot art nouveau, je vindt er werkelijk alle stijlen. De stad is een belangrijke UNESCO-werelderfgoed site die ieder jaar weer meer toeristen aantrekt. Natuurlijk kun je de geweldige Burcht van Praag niet missen. Synagogen en de joodse begraafplaats moet ook op je bezoeklijstje staan. 

Verlaat Praag niet zonder het nationale Tsjechische trots te drinken. Bier! De naam Pils komt uit Tsjechië. Voor een authentieke ervaring probeer je Zlý časy (Moeilijke tijden) in de wijk Nusle. Ze hebben 24 bieren uit heel Tsjechië van de tap.