Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Portugal - Lissabon

Pakket


Verblijfsduur
4 nachten

Transport
Vliegtuig

Logement
Jeugdherberg

Maaltijden
Ontbijt

Met begeleiding JEKA
Nee

Inbegrepen


Portugese groepsmaaltijd

Vrij programma.

In het voorbeeld is geen activiteitenprogramma inbegrepen, indien gewenst kan JEKA helpen met het in elkaar steken van een aangepast programma.

 

 
Dagen Vertrek Terugkeer Prijs p.p.
5
Naar keuze Naar keuze € 285

(*) De opgegeven prijs is indicatief, berekend op een welbepaald moment in de tijd en eigen aan de gemaakte keuzes, van de respectievelijke klant, op vlak van transport, logement, maaltijdregime en activiteitenprogramma.

 

Omgeving

De hoofdstad van Portugal heeft veel te bieden.  Lissabon is de perfecte mix van geschiedenis en moderniteit en telt een hoop fascinerende bezienswaardigheden, sommige bereik je pas na fiks wandelwerk. Uiteraard kan men ook de beroemde gele tram – tram 28 – nemen. 
Op het ‘Miradouro de São Pedro de Alcântara’ is het mogelijk om een mooi panoramisch zicht over het Castelo de São Jorge te aanschouwen. De stad kent meerdere prachtige punten alwaar men een goed zicht heeft over de stad.

Meerdere pleinen, kerken en kunsthistorische sites zijn een ware streling voor het oog. Iets verder van het historische centrum vindt men twee absolute topattracties: de Toren van Belém en het Jeronimos klooster. In de oude stadswijk is de gezelligheid troef.