Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Polen - Krakau

Pakket


Verblijfsduur
5 nachten

Transport
Vliegtuig

Logement
Jeugdherberg

Maaltijden
Ontbijt

Met begeleiding JEKA
Nee

Programma(*)


Bezoeken

  • Concentratiekamp Auschwitz-Birkenau
  • Zoutmijnen Wieliczka

     

* entréegelden, gidsen en lokale transferts inbegrepen

 
Dagen Vertrek Terugkeer Prijs p.p.
6
Naar keuze Naar keuze € 415

(*) De opgegeven prijs is indicatief, berekend op een welbepaald moment in de tijd en eigen aan de gemaakte keuzes, van de respectievelijke klant, op vlak van transport, logement, maaltijdregime en activiteitenprogramma.

 

Omgeving

 .

Hou je van musea en cultuur? Dan kan je je hart ophalen in Polen, en zeker ook in Krakau. Voor geschiedenisliefhebbers ligt er een verhaal dat eeuwen teruggaat te wachten. Er zijn weinig tot geen andere plekken in Europa waar je een Joodse wijk hebt, die er nog bijna hetzelfde uitziet als tijdens het Interbellum (tussen WOI en WOII). Alleen in Polen vind je dit. Hoewel het Joodse leven na de oorlog vrijwel volledig is stil komen te liggen, straalt de wijk Kazimierz wel zijn historische imago uit. Meerdere oude synagoges, imponerende begraafplaatsen, joodse restaurants en musea geven je een unieke blik in het Joodse leven van toen.

Op 1,5u van de stad ligt het voormalig concentratiekamp van Auschwitz-Birkenau.

Met haar grote winkelcentra, fashion outlets en unieke fashion boetiekjes, is de stad top voor shoppers en typisch aan Krakau is de relaxte sfeer die er heerst.