Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Italië - Bologna

Pakket


Verblijfsduur
4 nachten

Transport
Vliegtuig

Logement
Jeugdherberg

Maaltijden
Ontbijt

Met begeleiding JEKA
Nee

Vrij programma


In het voorbeeld is geen activiteitenprogramma inbegrepen, indien gewenst kan JEKA helpen met het in elkaar steken van een aangepast programma.

 
Dagen Vertrek Terugkeer Prijs p.p.
5
Naar keuze Naar keuze € 175

(*) De opgegeven prijs is indicatief, berekend op een welbepaald moment in de tijd en eigen aan de gemaakte keuzes, van de respectievelijke klant, op vlak van transport, logement, maaltijdregime en activiteitenprogramma.

 

Omgeving

 .

Als je een liefhebber bent van de Italiaanse keuken dan moet je Bologna zeker een keer bezoeken. Dit is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Bologna en van de regio Emilia-Romagna. Dit is de regio waar een groot aantal bekende Italiaanse producten en gerechten vandaan komt zoals Parmaham, Parmezaanse kaas, mortadella en de allerbeste Italiaanse salami’s en... natuurlijk de wereldberoemde "Bolognesesaus" !

Bologna is echter meer dan lekker eten en drinken. In tegenstelling tot Rome en Venetië, die zowat ten onder gaan aan het massatoerisme, is Bologna nog vrij puur. Je kunt er prima shoppen, er is een museumaanbod dat je een paar dagen zoet kan houden en voor wie gewoon wat wil rondwandelen en mooie plekjes wil ontdekken is Bologna groot genoeg voor een reisje van drie tot vijf dagen, maar compact genoeg om alles te voet te kunnen doen.