Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Hongarije - Visegrad

Activiteiten

Deathride, Speleologie, Touwenparcours, Rotsklimmen

Kano, Aquaparken, Openlucht zwembad, Rivier

Paintball, Hongaarse avond, 2-daagse Dobogoko, Wandelingen... 

Bezoeken

De hoofdstad Budapest

Het kunstenaarsdorpje Szentendre, het toeristische Esztergom en haar basiliek

De burcht van Visegrad en het Folklorisch museum in Skanzen. 

 

Prijzen en Periodes

2021/2022

Dagen Vertrek Terugkeer Prijs p.p.
7
€ 469
 

Logementen

 

 

 

Omgeving

 .

Het warme continentale klimaat wordt opgefrist door de alomtegenwoordigheid van de Donau. Je zal langs de oevers niet alleen gezellige dorpjes en steden ontdekken maar ook thermische  baden en een flinke portie cultuur.

De Donaubocht, ook Donau-elleboog genoemd, is een effectieve 90°bocht van de Donaurivier ten noorden van Boedapest. Deze groene en heuvelachtige regio strekt zich uit van Esztergom tot Boedapest via Visegrad. Het is één van de populairste regio's van Hongarije, bijgenaamd de Koningin van de Donau. 

Onze logementen bevinden zich in de regio van Visegrad, ooit de koninklijke middeleeuwse zetel.Hier vinden jullie een breed assortiment van ludieke en sportieve activiteiten. Jullie ontdekken er uiteraard adembenemende landschappen met tal van middeleeuwse burchten en dorpjes. De natuur bleef ongerept en sportievelingen komen er zeker aan hun trekken. 

Een bezoekje aan de hoofstad mag zeker ook niet op het programma ontbreken.  In het kort, Hongarije is een mix van natuur, cultureel erfgoed en sport ! Voor ieder wat wils.