Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Balkan Combi Riga-Vilnius

Pakket


Verblijfsduur
4 nachten

Transport
Vliegtuig

Logement
Jeugdherberg

Maaltijden
Ontbijt

Met begeleiding JEKA
Nee

Programma(*)


Bezoeken

  • Busvervoer tussen Riga & Vilnius
  • Art Nouveau Museum in Riga
  • Escape Room Vilnius

* entréegelden, gidsen en lokale transferts inbegrepen

 
Dagen Vertrek Terugkeer Prijs p.p.
5
Naar keuze Naar keuze € 329

(*) De opgegeven prijs is indicatief, berekend op een welbepaald moment in de tijd en eigen aan de gemaakte keuzes, van de respectievelijke klant, op vlak van transport, logement, maaltijdregime en activiteitenprogramma.

 

Omgeving

 .

Riga is de hoofdstad van Letland en de meest bezochte stad van het land, het heeft zeker genoeg te bieden om je met je groep enkele dagen te vermaken. Blijf je langer dan 2-3 dagen dan zijn er nog genoeg bezienswaardigheden rondom de stad die absoluut het bezoeken waard zijn, zoals een dagje strand in Jurmala, de mooie oude kastelen van Sigulda of het Ethnographic openlucht museum.

Vilnius is de hoofdstad van Litouwen en een toeristische bestemming in wording. Vilnius heeft een van de grootste Middeleeuwse stadskernen van Europa. De stad is niet heel oost-blokkerig, het heeft wel iets weg van Rome als je kijkt naar de imposante kerken en gebouwen. Het centrum telt wel 1.200 middeleeuwse gebouwen, om die reden is Vilnius ook terug te vinden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Net buiten de stad staat ook nog eens een sprookjeskasteel...