Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Nederland - Heeg

Reispakket


Duur
2 nachten

Transport
Eigen fiets

Logement
Hotel 2* ( garage voor 20 fietsen)

Maaltijden
Volpension

Met JEKA begeleiding
Nee

Programma(*)


Activiteiten

  • Wielerroute in de regio
  • Fun-Adrenaline activiteiten (Powerboat + Powerkite)

Bezoeken

  • Heeg stad
  • Aquapark

     

* inclusief entreegelden, gidsen en lokale transfers

 

Prijs van de voorbeeldreis (*)

Dagen Vertrek Terugkeer Prijs p.p.
3
Naar keuze Naar keuze € 296

(*) De opgegeven prijs is indicatief, berekend op een welbepaald moment in de tijd en eigen aan de gemaakte keuzes, van de respectievelijke klant, op vlak van transport, logement, maaltijdregime en activiteitenprogramma.

 

Omgeving

 .

In de schaduw van Amsterdam en Rotterdam ligt Den Haag, een must in Nederland. De stad, hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en zetel van het Nederlandse parlement, is een machtig politiek centrum. Het is ook het epicentrum van vrede en gerechtigheid in de wereld; het historische Vredespaleis huisvest het Internationaal Gerechtshof en het Permanente Hof van Arbitrage.

Maar Den Haag biedt veel meer dan alleen historische bezienswaardigheden. Met haar beloopbare lanen, kilometerslange kustlijn, uitgestrekte groene ruimten en 18e-eeuwse barokarchitectuur is de stad een dynamische reisbestemming die zeker een bezoekje waard is.
De regio is erg populair voor lange fietstochten en sport- en wateractiviteiten op het strand van Scheveningen.  Zin om uit te gaan? Geen zorgen, zowel in Den Haag als in Scheveningen vindt u vele leuke bars en restaurants.