Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Spanje - Montseny

Activiteiten

Montainbike, Oriëntatieloop, Avonturenpark, paintball, canopy (deathride), laser combat,

Bananenboot, Zwemmen, Kayak, Aquapark Isla Fantasia ,...

2 transferts naar het strand reeds inbegrepen in de prijs

Bezoeken

Barcelona met oa Sagrada Familia, de Ramblas,

De kunstdorpen Figueras, Montserrat of nog de stad Girona,

De Turo de l’Home, hoogste top van het Natuurpark, ...

 

Prijzen en Periodes

2021/2022

(*) de opgegeven prijs is indicatief, berekend op een groep van min. 40 pers. ( voor de bus). We maken steeds een prijs op basis van de wensen van de school. 

 

Logementen

 

 

 

Omgeving

 .

Niet ver van de Catalaanse hoofdstad Barcelona en verstopt tussen het prachtige Parc Natural van Montseny en de rotsachtige kusten van de Costa Brava, ligt Sant Esteve De Palautordera. De ideale uitvalsbasis voor een verblijf waar natuur, cultuur en zon, zee en strand overheersen.

Ten noordoosten van Barcelona en ten zuiden van Gerona, ligt de Sierra del Montseny, een granietmassief met prachtige bossen van beuk en kurkeik. 

Het natuurpark is een ware oase van rust voor wie even weg wil van het drukke Barcelona en de kust. De Unesco heeft het park in 1978 tot beschermd biosfeerreservaat uitgeroepen en maakt deel uit van het Parc Natural del Montseny dat 30.000m2 groot is. Het park wordt gedomineerd door twee hoge toppen : de Turó de l'Home (1706m) en de Matagalls (1697m).

Deze prachtige omgeving ligt op 45 min van de kust en de stranden van Callela en Arenys de Mar. Onze groepen krijgen de tijd niet om zich te vervelen met de brede waaier aan activiteiten ter plaatse. 

Een daguitstap naar Barcelona mag zeker niet ontbreken !