Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Malta - Valletta

Pakket


Duur
5 nachten

Transport
Vliegtuig

Logement
Jeugdherberg

Maaltijden
Ontbijt

Met begeleiding van JEKA 
Nee

Programma (*)


Bezoeken

  • Hagar Qim Tempels
  • Gozo
  • Universiteit van Malta
  • Valletta

Activiteiten

  • Blue Grotto 
  • Vrije namiddag shopping

(*)  entreegelden, gidsen en lokale transferts inclusief

 

Prijs van bovenvernoemde voorbeeldreis (*)

Dagen Vertrek Terugkeer Prijs p.p.
6
Naar keuze Naar keuze € 349

(*) De opgegeven prijs is indicatief, berekend op een welbepaald moment in de tijd en eigen aan de gemaakte keuzes, van de respectievelijke klant, op vlak van transport, logement, maaltijdregime en activiteitenprogramma.

 

Omgeving

 .

Met een totale landoppervlakte van slechts 316 km2 is Malta één van de kleinste landen aan de Middellandse Zee. Malta bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en het onbewoond eiland Comino. De meeste bezienswaardigheden zijn te zien op het eiland Malta. Hoogtepunt wordt gevormd door de megalithische tempels die tussen 3500 en 2500 voor Christus op Malta verrezen zijn.

Het rijke verleden van Malta is vandaag nog duidelijk herkenbaar. Het eiland heeft een verbazingwekkend groot aantal monumenten op de UNESCO werelderfgoedlijst staan: Valletta, de hoofdstad, gesticht door de ridders van St. Jan, Mdina, de middeleeuwse oude hoofdstad, de Citadel in Gozo en de imponerende vestingwerken rondom Valletta.

Malta is genieten. Een mix van de oude geschiedenis, archeologische vondsten, azuurblauwe kusten en typische vissersdorpjes.