Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Luxemburg - Schengen

Pakket


Duur
4 nachten

Transport
Bus

Logement
Jeugdherberg

Maaltijden
Volpension

Met begeleiding van JEKA 
Ja

Programma (*)


Bezoeken

  • Trier
  • Kasteel "Château des Ducs de Lorraine"
  • Shengenmuseum 
  • Remerchen

Activiteiten

  • Touwenparcours
  • Stadspel Namen in de heenrit

(*)  entreegelden, gidsen en lokale transferts inclusief

 

Prijs van bovenvernoemde voorbeeldreis (*)

Dagen Vertrek Terugkeer Prijs p.p.
5
Naar keuze Naar keuze € 348

(*) De opgegeven prijs is indicatief, berekend op een welbepaald moment in de tijd en eigen aan de gemaakte keuzes, van de respectievelijke klant, op vlak van transport, logement, maaltijdregime en activiteitenprogramma.

 

Omgeving

 .

Een bezoek aan Schengen is niet alleen de moeite waard vanwege haar geschiedenis en haar Europese betekenis, waarmee je overal in het dorp geconfronteerd wordt, maar ook vanwege haar bijzondere positie, op een punt waar Duitsland, Frankrijk en Luxemburg aan elkaar grenzen. Trier is een stad gelegen langs de Moezel en niet alleen de stad, maar ook de omgeving van Trier is de moeite waard om te bezoeken. Het Moezelgebied kent nog meer mooie steden, zoals Cochem en Koblenz die echt een aanrader zijn. 

Luxemburg biedt buiten een prachtige natuur ook leuke activiteiten aan onze groepen, denk maar aan een biodiversiteitsmuseum of één of andere kasteel bezoeken, jullie kunnen jullie ook voluit geven in één van de vele avonturenparcours of een heerlijke fietstocht midden in de natuur.  Cultuur, sport en natuur vormen de perfecte combinatie voor een geslaagde schooluitstap.