Ga naar de inhoud

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

meer
Groepsreizen voor iedereen
 
Deze week hebben we 3 vragen voor:
Kirsten en Titiaan,  JEKA vrijwilligers
 

Deze week hebben we 3 vragen voor:


Kirsten en Titiaan,  JEKA vrijwilligers


 

Jullie eerste reis als vrijwilligers voor JEKA, wanneer, waar en wat is jullie leukste anekdote van op deze trip?

Kirsten:
"Mijn eerste reis met Jeka was in juli 2015 en ging richting Balaton Sound. Ik ging mee als fotograaf en deze reis zorgde wel voor wat legendarische herinneringen. Ik mocht Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Faithless, Netsky en zoveel andere grote der aarde fotograferen. Het optreden van Netsky bezorgde mij wel één van de betere anekdotes. Een vriend van mij had het gekke idee om mee in de perspit te geraken bij Netsky, maar daarvoor moest hij wel voorbij de security geraken.
De beveiliging was toen duidelijk nog niet zo scherp, want met de woorden ‘I’m her bodyguard’ raakte hij gewoon mee in de pit. Na de eerste drie nummers moesten we natuurlijk de pit verlaten, maar we konden perfect inschuiven op de tweede rij en zo konden we nog goed onze benen los slaan op Boris zijn hits!"

Titiaan:
"Ik ging voor het eerst mee op JEKA-reis in 2017 als medebegeleider van de Eurotrip van Ekonomika. We bezochten eerst het Balaton festival, met een bezoek aan Budapest, om daarna door te reizen naar Bratislava, Wenen en Praag. Een prachtige reis en een unieke kans om een deel van Europa te ontdekken. Ik zou uit elke stad een leuke anekdote kunnen vertellen, maar misschien vond ik het KUBB-toernooi op Balaton wel het tofste moment. Een groep van vijftig studenten die vol overtuiging voor de overwinning gaan en helemaal opgaan in de sfeer zorgt automatisch voor een prachtig groepsgevoel en gecombineerd met het prachtige weer, was dat de perfecte afsluiter voor het Balaton festival."

JEKA heeft veel bestemmingen, maar als jij op buitenlands kamp mag trekken in 2020, waar zou jij naartoe gaan?

Kirsten:
"Richting Scandinavië; in deze landen valt er zoveel te beleven. Je kan er steden ontdekken, prachtige natuur, gaan kajakken op fjorden, maar ook het noorderlicht achterna in Lapland. Dit organiseren is niet makkelijk, dus zou ik dit het liefst doen met Jeka als organisatie zodat je voor alles op de juiste plaatsen geraakt."

Titiaan:
"Het liefst ga ik richting Oost-Europa en de bergen. Prachtige landschappen, ideaal voor groepsreizen, en dichterbij dan soms gedacht!"

Omschrijf JEKA in één woord en vertel ons waarom dat woord zo goed bij de organisatie past.

Kirsten:
"Ik moet meteen denken aan hoe divers Jeka is. Met Jeka kan je op zoveel verschillende soorten reizen gaan; op festivaltrip, op rondreis, op jeugdkamp, naar tal van bestemmingen zoals Oostenrijk, Hongarije, Spanje, … en ook alle leeftijden kunnen terecht bij Jeka, zowel als reiziger en vrijwilliger!"

Titiaan:
"Ik denk automatisch aan het woord “maatwerk”. Jeka heeft een enorm aanbod aan reizen en formules, en toch kan je nog steeds de reis aanpassen naar wat voor jouw groep het beste past. Dat zorgt niet alleen voor een goede sfeer en samenwerking, maar ook dat iedere deelnemer een onvergetelijke reis krijgt!"

Kirsten en Titiaan