Ga naar de inhoud

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

meer
Groepsreizen voor iedereen
 
Deze week hebben we 3 vragen voor:
Caro,  Coördinator reisadviseurs JEKA
 

Deze week hebben we 3 vragen voor:


Caro,  Coördinator reisadviseurs JEKA


 

Wanneer ben jij beginnen werken bij JEKA?

"Ik ben beginnen werken bij JEKA in oktober 2015. Het is dit jaar reeds 4jaar geleden dat ik begonnen ben aan dit mooie avontuur en het passioneert me nog iedere dag meer en meer.
Ik ben destijds begonnen als reisadviseur voor het Franstalige landsgedeelte. Mijn eerste doel was dan ook om zoveel mogelijk Franstalige groepen te laten kennis maken met JEKA.
Een jaar geleden ben ik coördinator geworden van de reisadviseurs en deel ik mijn ervaring met een team van 4 personen. Ik vind het heel fijn om deze jonge en dynamische ploeg te mogen coachen en hun de kneepjes van het vak te leren.
Bij JEKA mag iedereen zijn mening uiten, want het is dankzij de uitwisseling van onze ideeën en ervaringen dat wij een geweldig team vormen!"

JEKA biedt tal van bestemmingen aan, maar als jij mag kiezen naar waar ga jij dan op buitenlandse reis of kamp in 2020?

"Dat is een moeilijke vraag, want alles hangt af van wat je van een kamp of reis verwacht… . Zelf ben ik erg verliefd op 2 van de JEKA bestemmingen.
De eerste is Kroatië. Een zonnige zeebestemming met tal van culturele-, avontuurlijke- en wateractiviteiten. Natuurlijk ben ik er zelf verschillende keren geweest (ben de tel kwijt) en elke keer opnieuw stel ik vast dat je de gezellige dorpjes, de azuurblauwe zee en de lokale gastronomie nooit beu raakt.

Mijn tweede favoriet is onze nieuwe bestemming Châtel, in Frankrijk. Momenteel treffen we alle voorbereidingen voor de grote lancering in 2020. Châtel biedt naast de bergen ook wateractiviteit, aangezien het op slechts 1 uur rijden ligt van het meer van Genève. Dit is het tweede grootste meer van Europa. Wil je het grootste meer van Europa zien dan moet je met JEKA op reis naar de bestemming Hongarije - Zamardi. Dit is onze nieuwe bestemming in 2019, aan de oevers van het Balaton meer. Terug naar Châtel nu, waar groepen volop kunnen genieten van de bergen, rafting, mountainbike, avonturenpark, … maar ook een dagje aan het meer, met tal van wateractiviteiten of simpelweg zonnekloppen, behoort dus tot de mogelijkheden. Kort gezegd, een bestemming die het beste van 2 werelden combineert! En dat is ideaal voor mij!
Had ik al gezegd dat Châtel bovendien ook niet te ver ligt?"

Omschrijf JEKA in één woord en vertel ons waarom dat woord zo goed bij de organisatie past.

"PLEZIER!"

Waarom?
"Omdat bij JEKA groepen enkel dienen te zorgen voor de fun, want de rest doen wij. Op die manier profiteren de groepen maximaal van hun vrije tijd voor sport, spel en allerhande activiteiten, … vandaar dus PLEZIER voor alles!"

Maar hier stopt het plezier voor ons nog niet.
Wanneer groepen ons op de bestemmingen kruisen met een grote glimlach en soms zelfs een jongere naar mij toe komt met een dikke knuffel als dank voor de organisatie van de reis... is het genoegen volledig voor mij.
Werken bij JEKA is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn laagtes en hoogtes, zoals overal, maar uiteindelijk is werken voor jongeren in het sociaal toerisme dé reden waarom ik elke dag met PLEZIER kom werken!"

Caro