Ga naar de inhoud

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

meer
Groepsreizen voor iedereen
photo
 

ULTRA MUSIC FESTIVAL (UMF) in het Amerikaanse Maimi is al jaren een vaste waarde in de EDM en Dancescene.  Gelukkig is de organisatie zo vriendelijk om ook een editie te organiseren in Europa, zodat ook wij van dit prachtfestival kunnen genieten. Topartiesten in de unieke omgeving die Kroatië je te bieden heeft. Feesten in het stadion van Hadjuk Split op Ultra Europe beleef je het allemaal.

 

Line up

Above & Beyond / Adam Beyer / Afrojack / Alesso / Armin Van Buuren / Carl Cox / Dash Belrin / David Guetta / Hardwell / Jamie Jones / Marco Carola / Martin Garrix / DJ Snake / Solomun / Gouryella / Hot Since 82 / Ida Engberg / Joseph Capriati / Markus Schulz / Nic Fanciulli / W&W

Locatie

Split / Kroatië

Het festival vindt plaats in het Poljud Stadion. Dit stadion is de thuisbasis van de al even bekende voetbalploeg van Hajduk Split. Zo weet je dan alvast dat het gaat om een grote publiekstrekker. Hoewel de kern van het festival zal plaatsvinden in het stadion zelf, worden tal van extra party’s georganiseerd op de meest originele plekken, zoals een jacht regatta, de beroemde Ultra Beach party in het Amfora Hotel en de closing party op Vis !