Ga naar de inhoud

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

meer
Groepsreizen voor iedereen
photo
 

Hideout is al vijf jaar een alom geprezen festival in de dancescene. In 2011 werd het startschot gegeven en werd het door The Guardian onmiddellijk tot één van de beste festivals van Europa gebombardeerd. Ook voor 2016 blijken ze die status te willen blijven bevestigen. Sprankelende namen als Jamie XX en Sigma langsheen de prachtige stranden van de Adriatische kust, ... wat kan er dan nog fout lopen ? Wil je de start van jouw festivalzomer een extra boost geven? Waar wacht je nog op !

 

OPGELET !

Dit festival is niet toegangkelijk onder de 18 jaar.

Line up

JAMIE XX / SKEPTA / ANDY C / JAMIE JONES / MK / GORGON CITY DJ SET / DJ EZ / HANNAH WANTS / STORMZY / ADAM BEYER / DUSKY / HOT SINCE 82 / THE MARTINEZ BROTHERS / JORIS VOORN / JULIO BASHMORE / STEVE LAWLER / J.E.S.u.S  / JACKMASTER / EATS EVERYTHING / SKREAM und SETH TROXLER

Locatie

Zrce Beach / Kroatië

Zrcé Beach is een kiezelstrand aan de Adriatische kust op het eiland Pag. De Kroatische kustlijn staat vooral bekend om zijn zwoele temperaturen waardoor het zomergevoel nooit ver weg zal zijn. De locaties van de logementen zijn Novalja en Caska, op wandelafstand van het centrum en de party area. Zrcé Beach is bekend als grote party area met verschillende befaamde clubs binnen de DJ MAG 100.