Ga naar de inhoud

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

meer
Groepsreizen voor iedereen
photo
 

Een vakantie van 8 dagen combineren met een lange editie van I Love Techno of Time Warp moet de droom zijn van elke technofan. Sonusfestival kan dit aan al deze fans bieden. Het festival aan het Zrce beach in Kroatië brengt enkele mooie technonamen samen op één van de mooiste stranden van Europa. Je vakantie kunnen combineren met het ontdekken van heerlijke muziek is interessant, maar wordt  nog veel aangenamer op een unieke locatie als Sonus!

 

Voorlopige Line up

andhim / Apollonia / Binh / Cabanne / Chris Liebing / Dana Ruh / Dewalta / Dixon / Ilija Radman / Jackmaster / Joseph Capriati / Loco DiceLucianoMarco Carola / Mariano Mateljan / Oliver Koletzki / Praslesh / Ricardo VillalobosSeth Troxler / Sonja Moonear / The Martinez Brothers / tINI / Zip

Locatie

Zrce Beach / Kroatië

Zrcé Beach is een kiezelstrand aan de Adriatische kust op het eiland Pag. De Kroatische kustlijn staat vooral bekend om zijn zwoele temperaturen waardoor het zomergevoel nooit ver weg zal zijn. De locaties van de logementen zijn Novalja en Caska, op wandelafstand van het centrum en de party area. Zrcé Beach is bekend als grote party area met verschillende befaamde clubs binnen de DJ MAG 100.