Ga naar de inhoud

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

meer
Groepsreizen voor iedereen
 

Dankzij U

Het primaire doel van JEKA vzw. Een aanbod, van 10 bestemmingen en meer dan 90 huizen, dat onze jongeren de kans biedt om te reizen aan kostprijs zowel tijdens de zomer als de winter. Jaarlijks reizen meer dan 10000 jongeren uit jeugdbewegingen, studentenclubs, verenigingen, scholen of vriendengroepen met JEKA.

 

Door de verschillende partnerships opgezet met internationale festivalorganisaties, kan JEKA jaarlijks een wedstrijd opzetten waarbij ze de kans biedt aan jonge Belgische artiesten om op te treden op één van de grote buitenlandse festivals. Zo hebben reeds in 2014 en 2015, twee nieuwe artiesten de kans gekregen op te treden op het grote Sziget Festival in Hongarije.

 

Vandaag ondersteunt JEKA reeds verschillende studentenverenigingen in hun dagelijkse werking. In ruil voor wat visibiliteit tijdens hun evenementen, biedt JEKA zowel financiële als logistieke ondersteuning alsook de organisatie van de verschillende reizen voor deze verenigingen.

 

Hierbij wil JEKA een stimulans vormen in de relatie tussen leraars en hun leerlingen. JEKA biedt de mogelijkheid aan scholen om hun opleidingen in de praktijk om te zetten in het buitenland. Wees creatief, geef ons een idee van de inhoud van uw opleiding en JEKA zal jullie een voorstel maken. TSM en de WICO campus TIO uit Overpelt kunnen terugblikken op succesvolle werkreizen met JEKA.

 

Waar het voor sommige doelgroepen bijna onmogelijk lijkt een reis te organiseren, gezien de medische beperkingen, helpt JEKA hierbij. Zo kunnen wij een volledig aangepast centrum aanbieden in Italië, met bijhorend medisch team en de JEKA ondersteuning om voor een onvergetelijke vakantie te zorgen, rekening houdend met de beperkingen van iedereen.

 

Vele jeugdbewegingen reizen sinds jaren met JEKA en ook zij evolueren in gewoontes en wensen. Om deze reden maakt JEKA er werk van om constant in communicatie te staan met de diverse overkoepelende organisaties. Zo blijft JEKA steeds op de hoogte van de wensen en past zij haar aanbod aan waar kan en waar nodig blijkt te zijn, want samen bereiken we altijd meer.