Ga naar de inhoud

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

meer
Groepsreizen voor iedereen
photo
 

1 week feesten op het strand van Zamardi, langsheen het Balaton Meer? Balaton Sound is een van de grootste evenementen in Oost-Europa met ieder jaar weer een top line-up van de beste elektronische muziek die er is. Zwemmen, zonnebaden, top Dj’s, color wars, zee lounges, foods, drinks en vooral party zijn er allen te beleven !

 

Line up

OLIVER HELDENS / ROBIN SCHULZ / ARMIN VAN BUUREN / W&W / PAUL VAN DYK / FRITZ KALKBRENNER / LOST FREQUENCIES / HERNAN CATTANEO

Locatie

Balaton meer / Zamardi / Hongarije

Zoals de naam al liet uitschijnen gaat dit festival door op de oevers van het Balaton meer. Doorheen de dag is het dan ook heerlijk genieten van een frisse duik of wat dobberen op de luchtmatras met in de achtergrond de sound van één van de vele DJ sets. Wist je trouwens dat je wel enkele tientallen meters het meer in kan en toch steeds voet aan grond blijft houden. Dat verklaart dan ook meteen de aangename temperatuur van het water. Ergens rustig aan het strand in Frankrijk deze zomer ? Wij dachten het niet...geef ons maar het strand van Balaton Sound met een strakke line up en onvergetelijke nachtelijke escapades!