Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

De reis is het middel, jullie bepalen het doel!

 

 

Vertel ons welke reis jouw bedrijf zou willen ondernemen en wij doen jou graag een voorstel op maat van het bedrijf en de doelstelling.

Als je onmiddellijk een verzoek wil indienen, klik dan op jeka's avatar onderaan de pagina.
Daar vind je een mini-vragenlijst, zodat je niets vergeet voor de offerteaanvraag.

 

Meer nog dan de bestemming, is het van essentieel belang dat JEKA het doel van de reis begrijpt. Is het gewoon een incentive met een paar bezoekjes, heerlijke diners, verrassende activiteiten en een goed biertje? Of geeft je de voorkeur aan een goede mix met de nadruk op mentale en/of fysieke teambuilding workshops?

Voor teambuilding activiteiten werken wij met vaste partners die in direct contact staan met jou. Zodra het programma is opgesteld, zal het worden geïntegreerd in de algemene planning van het reispakket.

 

 

EXCLUSIEF! Het Corona Relaunch Programma

 

Ook voor jouw bedrijf of team is het waarschijnlijk zaak om zo snel mogelijk de draad op te pikken in de uitkom van deze crisis.

Samen met haar partner BEANMACHINE heeft JEKA een panklaar 2-daags en 3-daags programma uitgewerkt, hetwelk jou en je medewerkers of collega's al snel weer helemaal onder stoom brengt.

 

 .
 
 .
 .
 .
 .
 

Voorbeeldreizen - regulier "op maat" aanbod

 

De carrousel geeft enkele indrukken van reeds op maat gemaakte reizen voor andere bedrijven weer. Door op een foto te klikken ontdek je de details van hun reis in kwestie.